• Ihon jäädytyshoito (16 Kt) 
 • Katsausartikkeli (1 Mt) 
 • Tarvikekuvasto
 • Kryoprobet
 • Pakkausteksti
 • Yhdistelmäadapteri
 • Hinnasto ja tilaukset
 • Tarjoukset 

 • Kryohoito - aloitussivu
  Etusivu

  Pdf-tiedoston lukemiseen ja tulostamiseen tarvitset ilmaisen Adobe Reader-
  ohjelman    


   

  NYT KRYOPROBEJA SAA MIKKELISTÄ

  Nestetyppijäädytyshoito on ihotautilääkärien hallitsema hoitometodi, jonka kotimainenkin indikaatioalue laajenee koko ajan. Mikkeli on ollut uusienkin indikaatioiden suhteen aktiivista aluetta - paljolti USA:n mallin mukaan. Erityisesti omaan tuotekehitykseen perustuvat suljetut probet ohutlevytekniikalla ovat parantaneet kryometodin hallittavuutta. Olemme Savoderma Oy:ssa kehittäneet yhdessä metallitaituri, ylihammaslääkäri Mauri Hakalan kanssa probeja teollisempaan suuntaan ja nyt voimme tarjota niitä suomalaisten dermatologien käyttöön. Aiheesta omaa julkaisutuotantoa löytyy julkaisuluettelosta .

  Jäädytyskärkien valmistusaineet ovat pääosin ns. medisiinistä kierrätysmateriaalia (sekä LUER-kantaiset sisäosat että 2-3 mm läpimittaiset ulkovaipat kokonaan), päätylevy on n. 0.2 mm messinkiä ja yli 5 mm läpimittaiset ulkovaipat ruostumatonta terästä. Juotoksissa käytämme elintarvikehopeaa. Kaikki ovat potilaan kannalta tässä hoidossa inerttejä materiaaleja. Huom! Kryolaitteessa tulee olla LUER-kanta. Esim. Brymill-tai Cryo-Pro-laitteet tarvitsevat siis adapterin, jollainen nykyisin toimitetaan yhdysrakenteisena valmistamassamme yhdistetyssä back-vented-Luer-adapterissa.

  Suljetut probet ovat välttämättömiä verisuonimuutosten hoidossa (1.5-2-3 mm: spiderit, cherry angiomat, muut pienet hemangiomat, 3-4-5-6 mm-8 mm: isommat hemangiomat, huulikohju). Lisäksi pienet suljetut probet ovat käteviä silmän seudun muiden muutosten hoidossa, koska suojaus on helppo: penduloidut seb. keratoosit, skin tagit, verrucat ym.

  Suljettu spray (confined spray) sopii esim. syylien hoitoon, jolloin saadaan hyvä teho pienelle alueelle.

  Avoimet spraykärjet ovat monikäyttöisiä, eri tavalla taivutettuina, eri läpimittaisina ne soveltuvat useimpiin indikaatioihin, mm. silmän seudussa (seb. keratoosit, verrucat, ksantelasmat jne).

  Suositus:
  Jos aikoo tehokkaasti tehdä kryohoitoa, olisi hyvä olla kaikkia kokoja suljettuja probeja, 3-6-8 confined sprayt ja kaikki avoimet spraykärjet.
  2-3 mm kontaktikärkiä on hyvä olla kahdet.

  Kontaktikappaleita ei tule käyttää steriloimatta. Suljetut probet ja suljetut sprayt ovat kontakti-instrumentteja, jotka voivat kontaminoitua verellä, bakteereilla ja viruksilla. Jotta sterilointi ei aiheuta toimintakatkoja, kannattaa hankkia useampia probeja kutakin kokoa.   

  S-posti: raimos(at)iki.fi